• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Skandal video seks...Bintang terkenal mengaku dirinya

Penyanyi dari United Kingdom, Tulisa Contostavlos, menarik perhatian dunia hiburan antarabangsa apabila tampil mengesahkan bahawa gadis di dalam video seks yang hangat diperkatakan baru-baru ini di internet adalah dirinya.

Sedih dan kecewa dengan penyebaran yang memalukan dirinya itu, Tulisa menjelaskan bahawa dia menyedari kesilapannya dahulu dan menegaskan bahawa dia tidak akan duduk diam serta membiarkan dirinya terus dianiaya.

Menceritakan mengenai video seks tersebut, penyanyi berusia 23 tahun itu menyatakan bahawa dia telah dianiaya oleh bekas teman lelakinya yang sangat dicintainya dahulu, Justin Edwards atau lebih dikenali sebagai Ultra.

“Saya mula bercinta dengan Ultra sejak berusia 17 tahun…
“Saya pernah berpindah masuk tinggal dirumahnya, cinta saya padanya sangat mendalam dan sangat menghormatinya, kami sering berbicara mengenai anak dan perkahwinan..,” katanya yang dipetik rakaman video khas di Youtube bagi menjawab isu skandal yang mengaibkan dirinya itu.

Menurut Tulisa, dia tidak terkejut dengan penyebaran video seks tersebut memandangkan pernah diberi amaran oleh kenalan-kenalannya mengenai Ultra yang dikatakan cuba menggunakan rakaman tersebut untuk mengugutnya untuk mendapatkan wang atau memusnahkan kariernya.

Dia memberanikan diri untuk bertemu dengan Ultra untuk mendapatkan penjelasan mengenainya, namun bekas teman lelakinya itu menafikan perkara tersebut dan Tulisa yakin bahawa lelaki yang pernah dicintainya itu berbohong.

“Saya bersemuka dengannya dan dia berbohong. Dia nafikan sepenuhnya dan kini video tersebut tersebar di talian (internet).

“Seperti yang anda lihat, saya (hampir) musnah, saya kecewa, saya terpaksa hidup di dalam kepahitan dalam masa beberapa hari ini.

“Apabila anda berkongsi hubungan intim anda dengan seseorang yang anda sayangi, seorang yang anda ambil berat dan percaya, anda tidak akan terbayang bahawa detik-detik tersebut akan dikongsi bersama orang di seluruh UK (United Kingdom) dan di seluruh dunia,” katanya kesal dengan apa yang berlaku.

Skandal video seks Tulisa berdurasi selama 6 minit tersebar di internet baru-baru ini dan memaksanya mengarahkan peguam untuk mendapatkan injunksi melarang rakaman tersebut disiarkan dalam apa jua bentuk medium.

Dipercayai rakaman tersebut yang memaparkan Tulisa sedang mengadakan hubungan seks dibuat oleh teman lelakinya itu menggunakan telefon bimbit. – Mynewshub.my

1 comment:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.