• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Awek anda 'Playgirl' jika........

1. Menyembunyi Kisah One Night Stand .. Bukan hanya menyimpan satu kisah, tetapi banyak lagi. ” One night stand ” tidak bermakna setia pada satu lelaki sahaja.
Sentuhan fizikal yang sedikit ketika bergaul dengan lelaki menjawap bagaimana keakraban seorang playgirl dengan seorang lelaki yang dikaguminya / diingininya, tetapi tidak untuk jangka masa panjang… untuk semalam je kot...Murahnya harga dirimu…

 2. Status di facebook.. Seringkali tukar ” In relationship ” status di Facebook Bermula dari ” single “, ” In a relationship “, kemudian ke ” It’s complicated “. Ini cukup memadai dia hanyalah seorang perempuan mencari pasangan untuk bersuka-suka sahaja. Walaupun dia cuba untuk mencari yang terbaik, tetapi di mata lelaki… she’s a jerk. !!!

 3. Main kayu tiga.. Bercinta dengan 2 lelaki atau lebih dalam sesuatu masa.Sebagai contoh, dia tengah date dengan seorang lelaki dalam satu pasukan bola sepak, kemudian pada masa yang lain pulak dengan lelaki lain yakni rakan sepasukan yang sama?? Secara tidak sedar hampir separuh daripada pasukan bola sepak itu dah diajak date..

 4. Mudah Memberi Nombor Telefon .. Dah berpunya masih mudah memberi nombor telefon kepada lelaki yang tak dikenali atau ingin berkenalan. Berhati-hatilah, dia masih memberikan respon untuk menarik perhatian lelaki lain, atau mempunyai hubungan sulit.

 5. Mudah bermain dengan perasaan .. Bayangkanlah apabila hubungan itu intim, tiba-tiba dia pergi tanpa perkataan sahaja memberi kata kepada ” Kita dah takde pape hubungan “. Memang sah! dia playgirl.

 6.Tinggalkan anda.. Kemesraan Untuk mendekati lelaki memerlukan usaha yang lebih kepada pendekatan, dan memerlukan kemesraan. Apabila si playgirl tidak berpuas hati, si playgirl akan pergi dan cari lelaki lain...

No comments: