• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Lukisan Bunga Dari Tubuh Manusia

Orang yang kreatif memang mampu untuk menghasilkan hasil seni yang unik dan menarik daripada apa-apa sahaja. Untuk post kali ini kami nak kongsikan hasil seni Cecelia Webber yang berjaya membuat lukisan bunga yang sangat unik. Awal-awal tengok nampak macam bunga sebenar. Tapi cuba tengok dengan teliti baru tau keunikan dia.

human flowers9 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
cantik bunga kuning ni
human flowers8 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
petal bunga ni cantik
human flowers7 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
bunga yang kuncup.. tapi nampak macam terung je haha
human flowers6 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
tak faham sangat macam mana rupa bunga ni. tapi cantik jugak
human flowers5 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
bunga ni sangat familiar.. eh bunga ke rumput ni
human flowers4 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
yang ini nampak macam bunga betul weh.. smart
human flowers3 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
ni macam daun yang kat kanada tu.. ape nama dia? haha
human flowers2 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
bunga semalu kot.. haha tapi sangat cantik.. siap ada yang terbang-terbang lagi tu
human flowers1 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
ok bunga ni memang sangat cantik nampak kelopak dia real
human flowers Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia
cantik bunga ros ni




No comments:

Follow p a a p a a d a by e-mail